sidebar-right h Käsityöblogia väkertämässä! :) | Annukan Pörriäispuutarha

Top Social

Käsityöblogia väkertämässä! :)

07 syyskuuta 2013
No niin, menin sitten ja aloitin käsityöblogin! Olen vauvan myötä innostunut kovasti ompelemisesta ja muutenkin olen aina väkertämässä jotakin, en ole puutarhablogiani viitsinyt tukkia pelkillä käsityöaiheilla joten tänne niitä nyt sitten laitan: http://jellonia.blogspot.fi/ . Tervetuloa lukemaan! :)

Jatkan kyllä puutarhablogiakin, pitkän hiljaisuuden jälkeen varmasti taas olen aktivoitumassa pihatöissäkin.
6 kommenttia on "Käsityöblogia väkertämässä! :)"
  1. Aivan mahtava lohiskangas :) Mun esikoinen olisi tuollaisesta innoissaan. Mistä löysit kankaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Majapuulta, http://www.majapuu.fi/! Valitettavasti tuo on loppuunmyyty kangas tuo lohis, se meni minuuteissa kun tuli myyntiin. Edellisessä erässä oli turkoosipohjaisena tuota ja se lähti multa ostoskorista kun oli myyty loppuun, tuli ihan tippa linssiin silloin kun en kerinnyt kangasta saamaan itselleni!

      Multa löytyisi ylimääräisenä harmaalla pohjalla pinkkiä lohista metri jos haluaisit ostaa? Ostin itselleni kaksi metriä tuota pinkkiä ja tarviinkin vain metrin. :) Tässä kuva tuosta pinkistä: https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/184587_542346735817726_85778973_n.jpg

      Sopii myös pojille, täällä mututuntuman blogissa on ihana paita pojalle tehty mustapohjaisesta pinkistä lohiksesta: http://mututus.blogspot.fi/2012/11/hurrrrja-lohikaame.html

      Poista
  2. Kiitos vinkistä, täytyy käydä kurkkaamassa! Vaikka puutarha-asiat onkin niitä parhaita, mutta käsityöt kirii melkein rinnalla ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Puutarha-asiat onkin kyllä ymmärrettävästi parhausasteikon kärjessä! :)
      Kiva kun kävit kurkkaamassa! :)

      Poista
  3. Söpöt potkarit! Täytyypä poiketa sielläkin, vaikka ei vauvanvaatteet olekaan ajankohtaisia mutta onhan ne aina kivoja ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Pirkko! Kyllä mie tuonne käsityöblogiini myös itselleni tekemiä juttuja ja muitakin töitä esittelen, eli ei rajoitu vain lastenvaatteisiin vaikka niitä varmaan paljon onkin... :)

      Poista